Jonger Oranje sluit samenwerking met Global Kids Football

Jonger Oranje en Global Kids Football gaan samenwerken. De Amsterdamse voetbalorganisatie (met onder meer een eigen voetbalschool en academy) gaat daardoor deel uit maken van het al bestaande netwerk van opleidingspartners van Jonger Oranje.

JO - GK

Jonger Oranje en Global Kids Football hopen op deze manier hun bereik in de regio Amsterdam verder te vergroten en zo nog meer kinderen extra voetbalactiviteiten aan te bieden. Samen zullen beide partijen de komende jaren verschillende evenementen gaan organiseren. Met als aftrap een Jonger Oranje Voorbereidingstraining op het complex van SDZ in Amsterdam op zondag 11 oktober.

Graciella O’Niel, één van de oprichters van Global Kids Football, kan niet wachten om te gaan starten: ‘’Binnen Global Kids Football hebben wij erg veel zin in deze mooie samenwerking. We denken echt dat we elkaar kunnen versterken en de komende jaren hele gave activiteiten voor jonge voetballers kunnen gaan organiseren.’’

Ook Rick van de Kraats, hoofd opleidingen binnen Jonger Oranje, is zeer content met de samenwerking: ‘’We kennen Global Kids Football nu al een tijdje en weten dat iedereen binnen hun organisatie erg gedreven is en op een geweldige manier met kinderen kan omgaan. Daarom zijn we erg blij dat we deze partij hebben kunnen toevoegen aan ons netwerk.’’

Jonger Oranje hoopt in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Meedoen aan de JO Voorbereidingstraining in samenwerking met GK Football? Schrijf je hier in!

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4