Skills for Soccer nieuwe opleidingspartner Jonger Oranje

Vanaf 1 september 2020 is voetbalschool Skills for Soccer één van de opleidingspartners van Jonger Oranje. Jonger Oranje voegt hiermee een nieuwe voetbalschool toe aan zijn bestaande netwerk van opleidingspartners.

JO X SFS

Het belangrijkste doel van de samenwerking is om samen nog meer kinderen aan het voetballen te krijgen en deze kinderen extra voetbaluren te bieden. Jonger Oranje en Skills for Soccer zullen in de komende jaren samen verschillende evenementen gaan organiseren. Zo organiseren beide partijen op zondag 18 oktober een Jonger Oranje Voorbereidingstraining op het complex van FC Binnenmaas, de thuishaven van Skills for Soccer.

Rick van de Kraats, hoofd opleidingen binnen Jonger Oranje, reageert verheugd op de samenwerking: ''We zijn erg blij dat we ons bestaande netwerk van voetbalscholen verder kunnen uitbreiden met een uitstekende en snel groeiende voetbalschool als Skills for Soccer.''

Ook Patrick van Gils, oprichter en eigenaar van Skills for Soccer, is erg blij met de samenwerking: ''Ik ken Jonger Oranje al jaren en ben blij dat we nu samen kunnen gaan werken. We hopen op deze manier nog meer jonge voetballers in de regio Hoeksche Waard extra voetbaluren en een goede opleiding te bieden.''

Jonger Oranje hoopt in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Meedoen aan de JO Voorbereidingstraining in samenwerking met Skills for Soccer? Schrijf je hier in!

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4