Jonger Oranje en voetbalapp JOGO slaan handen ineen

Met trots kondigt Jonger Oranje de samenwerking met JOGO aan. Alle deelnemers van Jonger Oranje kunnen vanaf nu gebruikmaken van de voetbalapp. Met deze gebruiksvriendelijke app kan iedereen trainen als een prof en inzicht krijgen in hun eigen sterktes en verbeterpunten. Hiermee zet Jonger Oranje een volgende stap in de ontwikkeling van alle jonge voetballers.

"Met JOGO hebben we een geschikte partner gevonden waarmee we nog meer aan de wensen en behoeften kunnen voldoen van onze deelnemers", licht Joey Koetsier van Jonger Oranje de samenwerking toe. "Vanuit de app kunnen we namelijk per leeftijdscategorie gericht verschillende video oefeningen uitzetten en deze van waardevolle feedback voorzien. Allemaal met als doel om spelers beter te maken."

Frank Zaal, operationeel manager bij JOGO, vult aan waarom deze samenwerking een match is. "Met zoveel jonge en ambitieuze spelers op één plek is Jonger Oranje een perfecte plek voor JOGO om jonge voetballers kennis te laten maken met de nieuwe manier van trainen. We zijn ook erg blij om te zien dat Jonger Oranje JOGO gaat gebruiken om meer te communiceren met de deelnemers, zowel voor, tijdens als na de evenementen."

Gratis account
De komende weken gaat Jonger Oranje daarmee al van start. Wil je lekker aan de slag met onze oefeningen? Vul jouw gegevens in via de onderstaande button en JOGO maakt een gratis account voor je aan. Veel succes en plezier!

JOGOgegevens

JOGO X Journey

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4