FC Pro nieuwe opleidingspartner Jonger Oranje

Jonger Oranje heeft zijn netwerk van opleidingspartners opnieuw uitgebreid. Voetbalschool FC Pro en Jonger Oranje gaan namelijk samenwerken in het organiseren van activiteiten in de regio Woerden.

FC Pro Zwart

De activiteiten die de partijen samen gaan organiseren zullen gericht zijn op het ontwikkelen van jonge voetballers in de regio Woerden. Deze activiteiten zullen plaatsvinden naast de trainingen bij de eigen voetbalvereniging. Hierbij kan gedacht worden aan de unieke Jonger Oranje Specials, zoals Jonger Oranje Spitsuur en Op de Nul of Jonger Oranje Voorbereidingstrainingen om zoveel mogelijk deelnemers klaar te stomen voor hun deelname aan een Jonger Oranje Talentendag.

Binnen Jonger Oranje is men erg blij met deze nieuwe samenwerking: ‘’FC Pro is een voetbalschool die goed aansluit bij onze visie op het ontwikkelen van talent. Namelijk veel trainen en oefenen naast de trainingen bij je eigen club, met plezier altijd voorop’’, vertelt Rick van de Kraats, hoofd opleidingen binnen Jonger Oranje.

Ook Dico Koppers en Kafel Voorn, oprichters en eigenaren van FC Pro, kijken uit naar de samenwerking: ‘’Wij werken graag samen met partners die net als wij de voetballende jeugd probeert te ontwikkelen. Daarnaast kennen wij Jonger Oranje al een tijdje en sluiten wij graag aan bij het netwerk van opleidingspartners om op die manier ook in contact te komen met andere voetbalscholen in Nederland.’’

De eerste gezamenlijke activiteit van Jonger Oranje en FC Pro wordt binnenkort al bekendgemaakt. Jonger Oranje hoopt daarnaast in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4