Update over ouders en publiek langs de lijn

Zoals iedereen waarschijnlijk heeft meegekregen zijn de coronamaatregelen voor evenementen aangescherpt. Vanaf zaterdag 10 juli jl. moet publiek bij evenementen een vaste zitplaats hebben én op anderhalve meter afstand van elkaar zitten. Daar vallen de Jonger Oranje activiteiten ook onder.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Door deze maatregel zijn we helaas genoodzaakt om te melden dat ouder(s)/verzorger(s) en ander publiek niet welkom zijn langs de lijn.

Deze maatregel, waarbij iedere ouder/verzorger dus een vaste zitplaats moet hebben, is namelijk niet te organiseren en te handhaven. Bovendien staat bij ons de veiligheid van de deelnemers, ouder(s)/verzorger(s) en ander publiek voorop.

Extra spelbegeleiders worden ingezet om een oogje in het zeil te houden. Mocht een deelnemer vanwege een blessure of ziekte naar huis willen, wordt een ouder/verzorger gebeld. De organisatie heeft een deelnemerslijst klaar liggen met alle mobiele telefoonnummers.

Bedankt voor het begrip en ondanks dit nieuws maken we er voor de deelnemers een groot voetbalfeest van.

Team Jonger Oranje

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4