Na een geslaagde herfstvakantie reist het Jonger Oranje voetbalcircus binnenkort weer door heel Nederland. Tijdens de kerstvakantie blijven we met de junioren actief op het veld, terwijl we met de pupillen naar de mooiste sporthallen van Nederland gaan.

In december en januari gaan we op pad om bij alle deelnemers een lach op hun gezicht te toveren. Want dat is onze grootste drijfveer: jou plezier bezorgen! Want wij weten als je plezier hebt en bereid bent om alles te geven, kun je je eigen top bereiken.

Alle jongens en meiden tussen 5 en 18 jaar kunnen in de kerstvakantie door blijven groeien en een plezierige dag beleven. De scouts van de proflcubs zijn uiteraard ook aanwezig. Jij toch ook?

Talentendagen voor pupillen – geboortejaren 2010 t/m 2016

Ervaar in de zaal een hele andere manier van spelen: sneller, technischer en doelpuntrijker. Dus de ideale kans om jouw onnavolgbare acties, skills en passeerbewegeingen te showen aan de scouts!

04/01/2022: Sporthallen Zuid Amsterdam (met scouts van AZ)
05/01/2022: Sportstad Heerenveen (met scouts van SC Heerenveen)
06/01/2022: Topsportcentrum Rotterdam (met scouts van Sparta Rotterdam)

Talentendagen voor junioren – geboortejaren 2004 t/m 2009

Samen met de junioren knallend het nieuwe jaar uit! De laatste kans van het jaar om jezelf te laten zien aan de scouts van de profclubs.

28/12/2021: VV Oosterhout (met scouts van meerdere profclubs)
29/12/2021: Fortuna Wormerveer (met scouts van meerdere profclubs)