Robin Lathouwers

Vanaf de start in 2007 hebben ongeveer 50 spelers via Jonger Oranje de echte overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn een stap dichter bij het vervullen van hun droom: profvoetballer worden. Daarnaast zijn nog tientallen spelers op stage geweest bij een profclub. Bekijk op deze pagine welke spelers vanaf nu door het leven gaan als 'Jonger Oranje held'. Ben jij de volgende?

Robin Lathouwers

Robin Lathouwers is een naam om te onthouden! In het seizoen 2010/2011 maakte Robin deel uit van het Jonger Oranje team en speelde enkele wedstrijden tegen profclubs. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag en de oefenwedstrijden werd Robin Lathouwers gescout door AZ Alkmaar. De aanvaller speelt al enkele seizoenen in de jeugdopleiding van de Alkmaarders en mag zich nu gaan opmaken voor het grote Oranje!

Robin Lathouwers maakt namelijk deel uit van de selectie van het Nederlands elftal Onder 15. Robin's vader Rob meldde ons het goede nieuws. "Ik wilde jullie even op de hoogte brengen dat Robin inmiddels zijn eerste officiële interlands gaat spelen! Wellicht leuk voor je mooie site, het is daar toch allemaal begonnen." Robin droomt ervan om te debuteren in het eerste elftal van AZ en wil elk seizoen weer tot de selectie van Oranje behoren.

PROFIEL Robin LathouwersRobin Lathouwers

Naam Robin Lathouwers
Geboortedatum 09-03-2000
Woonplaats Hoofddorp
Gescout door AZ Alkmaar
Speelt nu bij AZ Alkmaar
Positie Aanvaller
Veldpositie Centraal
Favoriete club FC Barcelona en AZ
Idool Lionel Messi
Grootste voetbaldroom Profvoetballer worden!
Jonger Oranje is.. Te gek! Ik had de hoop om via Jonger Oranje naar een profclub te gaan. En dat is dus nu gelukt!

 

"Wil jij net als Robin Lathouwers via Jonger Oranje de stap maken naar een profclub? Doe dan direct mee aan de Talentendagen!"