Terence Meuwese

Vanaf de start in 2007 hebben ongeveer 50 spelers via Jonger Oranje de echte overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn een stap dichter bij het vervullen van hun droom: profvoetballer worden. Daarnaast zijn nog tientallen spelers op stage geweest bij een profclub. Bekijk op deze pagine welke spelers vanaf nu door het leven gaan als 'Jonger Oranje held'. Ben jij de volgende?

Terence Meuwese

Terence Meuwese is de eerste keeper die is doorgebroken bij Jonger Oranje! In het seizoen 2010/2011 maakte Terence deel uit van het Jonger Oranje team en speelde enkele wedstrijden tegen profclubs. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag en de oefenwedstrijden werd Terence Meuwese ontdekt door Ajax. De doelman speelt al enkele seizoenen in de jeugdopleiding van de Amsterdammers en zit ook in het seizoen 2014/2015 weer bij het Nederlands elftal!

Terence Meuwese maakt namelijk deel uit van de selectie van het Nederlands elftal Onder 15, terwijl hij vorig jaar al bij Onder 14 zat. Grappig is Terence' antwoord op de vraag 'Jonger Oranje is..' van vier jaar geleden: "TOP! Want nu speel ik al een beetje bij het Nederlands elftal!" Na Jonger Oranje mag Terence dus het doel verdedigen van het grote Oranje.

PROFIEL Terence MeuweseTerence Meuwese

Naam Terence Meuwese
Geboortedatum 06-08-2000
Woonplaats Haarlem
Gescout door Ajax
Speelt nu bij Ajax
Positie Keeper
Favoriete club Ajax en FC Barcelona
Idool Maarten Stekelenburg en Victor Valdes
Grootste voetbaldroom De Champions League winnen en de WK-titel winnen!
Jonger Oranje is.. TOP! Want nu speel ik al een beetje bij het Nederlands elftal!

 

"Wil jij net als Terence Meuwese via Jonger Oranje de stap maken naar een profclub? Doe dan direct mee aan de Talentendagen!"