Teun Bijleveld

Vanaf de start in 2007 hebben ongeveer 50 spelers via Jonger Oranje de echte overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn een stap dichter bij het vervullen van hun droom: profvoetballer worden. Daarnaast zijn nog tientallen spelers op stage geweest bij een profclub. Bekijk op deze pagine welke spelers vanaf nu door het leven gaan als 'Jonger Oranje held'. Ben jij de volgende?

Teun Bijleveld

Teun Bijleveld is het zoveelste talent van Jonger Oranje uit de jeugdopleiding van AZ Alkmaar. Teun speelt inmiddels in het O17 team als middenvelder en staat het liefst centraal. Teun Bijleveld werd in 2008 gescout door de Alkmaarders tijdens een Jonger Oranje Talentendag. Na een succesvolle stage bij AZ D1 mocht Teun de overstap maken naar de profclub.

Teun Bijleveld komt net als Jasper ter Heide en Robin Lathouwers uit een succesvolle lichting van Jonger Oranje. Ook Teun hoopt ooit zijn eerste officiële interland te mogen spelen bij Oranje.

PROFIEL Teun BijleveldTeun Bijleveld

Naam Teun Bijleveld
Geboortedatum 27-05-1998
Woonplaats Haarlem
Gescout door AZ Alkmaar
Speelt nu bij AZ Alkmaar
Positie Middenvelder
Veldpositie Centraal
Grootste voetbaldroom Voetballen in Oranje!
Jonger Oranje is.. Een mooi podium om jezelf te laten zien aan de scouts!

 

"Wil jij net als Teun Bijleveld via Jonger Oranje de stap maken naar een profclub? Doe dan direct mee aan de Talentendagen!"