Talentendag

Profvoetballer worden is jouw grote droom. Je ziet jezelf al schitteren in grote stadions terwijl duizenden uitzinnige fans je naam scanderen. Iedere wedstrijd weer hoop je ontdekt te worden. Wanneer staat er nu eens een scout langs de lijn?

Partnerclubs 2021

Tot het zover is wil je zoveel mogelijk voetballen en trainen. Tijdens de schoolvakanties stuiter je door het huis. Je ouders weten soms ook niet meer wat ze met al jouw energie aan moeten...

Via een unieke samenwerking met maar liefst 12 profclubs helpt Jonger Oranje jouw droom te verwezenlijken! Maar plezier en vriendschap vinden we net zo belangrijk. Jonger Oranje werkt als enige met 7 garanties die alle deelnemers een geweldige voetbalbelevenis bezorgen!

"Klaar voor het seizoen 2020/'21? Bekijk hier alle Jonger Oranje Talentendagen!"

JO Talentendag: Programma

09:30 uur – Aanmelden deelnemers
09:50 uur – Voorwoord en warming-up
10:00 uur – Start toernooi
12:45 uur – Einde toernooi en huldiging toernooiwinnaars
13:15-13:30 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag

Bij de prijs (€26,95) zit inbegrepen:

 • PANNA! Magazine*
 • Persoonlijk certificaat*
 • Plaatsing voor Jonger Oranje Finals**
 • Wedstrijd(en) tegen profclub(s)**

* Alleen van toepassing voor pupillen (geboortejaren 2009 t/m 2015)
** Alleen van toepassing als je geselecteerd wordt voor de Jonger Oranje Regioselectie en een ronde verder mag gaan

"LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN DE JONGER ORANJE TALENTENDAG? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!"

JO Talentendag: regioselecties

Naast een plezierige voetbaldag hoop je natuurlijk geselecteerd te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag selecteren de scouts van de profclubs een aantal spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties. Je bent tijdens het 4 tegen 4 toernooi door de scouts te herkennen aan een gekleurd hesje met nummer. Daarbij hanteren we onderstaande indeling met tussen haakjes het aantal dat wordt geselecteerd.

Onder 9:   2013, 2014 en 2015 (9 spelers)
Onder 11: 2011 en 2012 (9 spelers)
Onder 13: 2009 en 2010 (12 spelers)
Onder 15: 2007 en 2008 (12 spelers)
Onder 17: 2005 en 2006 (12 spelers)
Onder 19: 2003 en 2004 (12 spelers)

Naast een selectie voor de Jonger Oranje Regioselectie maak je kans op een stage bij één van de profclubs. Bij interesse zullen de profclubs altijd persoonlijk contact met je ouder(s)/verzorger(s) opnemen. Inmiddels zijn al ruim 125 spelers je voorgegaan door via Jonger Oranje bij een profclub terecht te komen. Bekijk ze allemaal in onze 'eregalerij'.

JO Talentendag: finals

Als je geselecteerd wordt voor een Jonger Oranje Regioselectie mag je meedoen aan de Jonger Oranje Finals! Deelname voor dit grote voetbalfeest kost slechts €26,95. Bij Fortuna Wormerveer strijden alle geselecteerde Jonger Oranje Regioselecties tegen elkaar om het 'Nederlands Kampioenschap'. Het winnende team wordt gehuldigd en krijgt uit handen van een Jonger Oranje held (bijv. Kaj Sierhuis) de mooie Jonger Oranje bokaal!

Voor de Jonger Oranje Finals worden alle scouts van de meewerkende profclubs van Jonger Oranje uitgenodigd om op zoek te gaan naar de officiële Jonger Oranje teams. Als je daarvoor geselecteerd wordt, speel je het volgende seizoen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Een unieke ervaring!

JO Talentendag: kalender

Tijdens elke vakantieperiode is het voor jou mogelijk om mee te doen aan één of meerdere Jonger Oranje Talentendagen. De Jonger Oranje karavaan reist namelijk door heel Nederland en is ook bij jou in de buurt!

"WIL JE KANS MAKEN OM GESCOUT TE WORDEN DOOR EEN PROFCLUB? BEKIJK HIER DE JONGER ORANJE KALENDER!"

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held

  Spreekbeurt

  Vraag het Spreekbeurtpakket aan en vertel je klas hoe leuk Jonger Oranje is! Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4