Talentendag Meiden – De leukste voetbaldag voor meiden (met een droom)

Ben je elke dag aan het voetballen en wil je dat samen met andere meiden doen? Of droom je stiekem van een carrière als speelster of keepster in de Eredivisie Vrouwen (en het Nederlands elftal)? Speciaal voor jou organiseert Jonger Oranje in samenwerking met Eredivisie Vrouwen clubs leuke Jonger Oranje Talentendagen alleen voor meiden. 

Jonger Oranje - Talentendag Meiden 2022_3

Samen met andere enthousiaste voetbalmeiden beleef je een plezierige en leerzame voetbaldag en maak je kans om gescout te worden. Jonger Oranje heeft een unieke samenwerking met de volgende Eredivisie Vrouwen clubs: ADO Den Haag, Excelsior en Telstar. Tijdens elke Jonger Oranje Talentendag Meiden zijn er meerdere speelsters en scouts aanwezig om jou aan te moedigen en zoveel mogelijk meiden handige tips te geven om beter te worden. Na afloop mag je natuurlijk op de foto met jouw heldinnen en zoveel mogelijk handtekeningen scoren.

Ben je geboren in de jaren 2008 t/m 2015 en ben je gek op voetbal? Dan is de Jonger Oranje Talentendag Meiden echt iets voor jou!

Het ideale programma

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meiden werken we met leeftijdscategorieën, waarbij je eerlijk ingedeeld wordt in teams. Je speelt veel korte partijtjes in een groot 4 tegen 4-toernooi. Op deze manier kom je vaak aan de bal, kun je veel mooie acties maken en heel veel doelpunten scoren. Daarbij is het voor de speelsters en scouts van de Eredivisie Vrouwen clubs ook de beste manier om jou goed te kunnen beoordelen. Als je lekker vaak de bal hebt, kunnen zij goed zien wat je kwaliteiten zijn. Als keeper krijg je een professionele clinic van de beste trainers.

09:45 uur – Aanwezig op de voetbalvereniging
10:30 uur – Start Jonger Oranje Talentendag Meiden
12:00-12:45 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen, kantine is geopend)
14:15 uur – Huldiging toernooiwinnaars, nawoord en handtekeningen scoren
14:45 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag Meiden

Deelname is voor meiden geboren in 2008 t/m 2015 en kost 34,95 euro. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub.

DatumTalentendagMet scouts vanLocatieBeschikbaarheidPrijsMeer informatieInschrijvenhf:att:pa_geslachthf:att:pa_positiehf:att:pa_periodehf:att:pa_locatie

Speel je in de kijker

Naast een fantastische voetbaldag hoop je natuurlijk gescout te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meiden selecteren de speelsters van de Eredivisie Vrouwen clubs een aantal speelsters en keepsters op individuele basis voor de spannende Jonger Oranje Finals. Daar neem je het op tegen alle andere gekozen finalisten en maak je kans om geselecteerd te worden voor het officiële Jonger Oranje team. Met dat team beleef je een onvergetelijke vervolgactiviteit en mag je zelfs een wedstrijd bijwonen van één van onze partnerclubs.

Ook maak je kans op een proefstage bij één van de profclubs. Bij interesse wordt door de profclub persoonlijk contact opgenomen met je ouders. Wist je dat inmiddels al ruim 300 jongens en meiden via Jonger Oranje bij een profclub zitten? We hopen dat jij onze volgende heldin wordt!