Talentendag Keepers – Beleef een leerzame dag met de beste keepersscholen

Als keeper wil je niets liever dan prachtige reddingen maken, de 0 houden, beter worden en leerzame trainingen krijgen door professionele trainers. Omdat je als keeper natuurlijk alle aandacht verdient, organiseren wij in samenwerking met de beste keepersscholen van Nederland de Jonger Oranje Keeperstalentendagen!

Naast een geweldige leerzame en plezierige dag kun je als doelman ook gescout worden door de aanwezige profclubs en natuurlijk voor Jonger Oranje. Het komende seizoen staan er nog acht Jonger Oranje Keeperstalentendagen op het programma. Ben je tussen de 5 en 18 jaar oud en wil je beter worden als keeper? Dan is de Jonger Oranje Keeperstalentendag echt iets voor jou!

Een leerzaam programma

Bij de Jonger Oranje Keeperstalentendag doen de professionele keeperstrainers er alles aan om van jou een nóg betere keeper te maken. Je werkt in kleine groepen die naar kwaliteit worden ingedeeld. Hierdoor houden de keepers elkaar scherp en is er constante motivatie om alles eruit te willen halen. Je leert tijdens de clinic alle kneepjes van het keepersvak.

09:45 uur – Aanwezig op voetbalvereniging
10:30 uur – Start Jonger Oranje Talentendag Keepers
12:00-12:45 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen, kantine is geopend)
14:15 uur – Groepsfoto en nawoord
14:45 uur – Einde Jonger Oranje Keeperstalentendag

Verder is het natuurlijk mogelijk om tips te vragen aan alle trainers. Deelname is voor jongens en meiden geboren in 2006 t/m 2018 en kost 37,95 euro. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub.

DatumTalentendagMet scouts vanLocatieBeschikbaarheidPrijsMeer informatieInschrijvenhf:att:pa_geslachthf:att:pa_positiehf:att:pa_periodehf:att:pa_locatie
20 augustus 2024Talentendag Keepers (2006-2018)– Diverse profclubsDVS '33, Ermelo

Nog 13 plaatsen

37,95Info
jongen meisje anderskeeperaugustus-2024gelderland
21 augustus 2024Talentendag Keepers (2006-2018)– Diverse profclubsVV Wilhelmus, Den Haag

Nog 18 plaatsen

37,95Info
jongen meisje anderskeeperaugustus-2024zuid-holland
23 augustus 2024Talentendag Keepers (2006-2018)– Diverse profclubsVV Brederodes, Vianen

Nog 9 plaatsen

37,95Info
jongen meisje anderskeeperaugustus-2024utrecht

Keep je in de kijker

Naast een fantastische keepersdag hoop je natuurlijk gescout te worden. Tijdens de Jonger Oranje Keeperstalentendag selecteren de trainers van de keepersschool en scouts van de profclubs een aantal keepers voor de spannende Jonger Oranje Finals. Daar neem je het op tegen alle andere gekozen finalisten en maak je kans om geselecteerd te worden voor het officiële Jonger Oranje team. Met dat team beleef je een onvergetelijke herinnering door te spelen tegen een profclub.

Ook maak je kans op een proefstage bij één van de profclubs. Bij interesse wordt door de profclub persoonlijk contact opgenomen met je ouders. Wist je dat inmiddels al ruim 300 spelers en keepers via Jonger Oranje bij een profclub zitten? We hopen dat jij onze volgende held wordt!