Zo maak je de beste keuze voor jouw keepersloopbaan!

Naast het reeds bestaande voetbaladviesgesprek voor spelers start Jonger Oranje nu ook met het keepersadviesgesprek. Wij vinden de keeper namelijk een enorm belangrijke schakel in het team.

Het keepersadviesgesprek heb je met Arjan van der Kaaij (oud profkeeper en al jaren keeperstrainer- en scout bij Feyenoord en verbonden aan Jonger Oranje). Je kunt alles aan Arjan vragen. Hij zal je vragen beantwoorden waardoor je je nog beter kunt ontwikkelen als keeper. Tijdens het 30 minuten durende gesprek komen sowieso de volgende onderwerpen aan de orde. Welk doel heb je jezelf gesteld? Wat doe je nu om een betere keeper te worden? Waar let je op bij topkeepers? Wat maakt volgens jou een keeper perfect?

Er is in totaal ruimte voor 10 persoonlijke keepersadviesgesprekken t.w.v. 39,95 euro. Klik op de onderstaande button om je in te schrijven. Je ontvangt na betaling een bericht van Arjan om samen een datum en tijd te kiezen. Als extra optie is het mogelijk om binnen 5 werkdagen een uitgewerkt schriftelijk, persoonlijk keepersadvies te ontvangen over wat jij volgens Arjan het beste kunt doen voor jouw keeperscarrière.

Dit betekent Arjan voor jou:

  • Onafhankelijk keepersadvies over de beste keuzes maken
  • 1 op 1 online contact met ouder en kind
  • Vraagstukken behandelen (o.a. school, club en toekomst)
  • Verkrijgen van een schriftelijk uitgeschreven advies (extra optie voor 49,95 euro)