Talentendag – Beleef een plezierige voetbaldag met scouts van profclubs

Profvoetballer worden is jouw grote droom. De Johan Cruijff Arena, de Kuip of Camp Nou. Je ziet jezelf al schitteren in grote stadions terwijl duizenden uitzinnige fans je naam scanderen nadat je de beslissende goal hebt gemaakt in de Champions League. Iedere wedstrijd weer hoop je bij je eigen club ontdekt te worden door een profclub. Wanneer staat er nu eens een scout langs de lijn?

Bij Jonger Oranje staan er áltijd scouts langs de lijn. Sterker nog: ze staan zelfs óp het veld. Door de unieke samenwerking met profclubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie Vrouwen word je gegarandeerd bekeken en beoordeeld door officiële scouts van de aanwezige profclub(s). Tijdens de Jonger Oranje Talentendag krijg je een uniek hesje met eigen kleur en nummer, zodat je goed te herkennen bent door de scouts.

Ben je geboren in de jaren 2006 t/m 2018 en gek op voetbal? Dan is de Jonger Oranje Talentendag echt iets voor jou!

Het ideale programma

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag werken we met leeftijdscategorieën, waarbij je eerlijk ingedeeld wordt in teams. Je speelt veel korte partijtjes in een groot 4 tegen 4-toernooi. Op deze manier kom je vaak aan de bal, kun je veel mooie acties maken en heel veel doelpunten scoren. Daarbij is het voor de scouts ook de beste manier om jou goed te kunnen beoordelen. Als je lekker vaak de bal hebt, kunnen zij goed zien wat je kwaliteiten zijn.

09:45 uur – Aanwezig op de voetbalvereniging
10:30 uur – Start Jonger Oranje Talentendag
12:00-12:45 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen, kantine is geopend)
14:15 uur – Huldiging toernooiwinnaars* en bekendmaking finalisten
14:45 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag

Deelname is voor jongens en meiden geboren in 2006 t/m 2018 en kost 34,95 euro. Je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub, iedereen is welkom!

* Alleen tijdens de Jonger Oranje Talentendag voor pupillen (2010 t/m 2018 & 2012 t/m 2018)

Speel je in de kijker

Naast een fantastische voetbaldag hoop je natuurlijk gescout te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag selecteren de scouts van de profclubs een aantal spelers op individuele basis voor de spannende Jonger Oranje Finals. Daar neem je het op tegen alle andere gekozen finalisten en maak je kans om geselecteerd te worden voor het officiële Jonger Oranje team. Met dat team beleef je een onvergetelijke herinnering door te spelen tegen een profclub.

Ook maak je kans op een proefstage bij één van de profclubs. Bij interesse wordt door de profclub persoonlijk contact opgenomen met je ouders. Wist je dat inmiddels al ruim 300 spelers via Jonger Oranje bij een profclub zitten? We hopen dat jij onze volgende held wordt!

Jonger Oranje in de buurt

Tijdens elke schoolvakantie en bijna elke zondag kun je meedoen aan één of meerdere leuke Jonger Oranje Talentendagen. Bekijk wanneer we bij jou in de buurt zijn, maak kans om gescout te worden en maak je droom om profvoetballer te worden waar.