Keepersscholen

Jonger Oranje heeft met de meest gerenommeerde keepersscholen van Nederland een samenwerking gesloten voor de Jonger Oranje Keeperstalentendagen. Keepers zullen tijdens een Jonger Oranje Keeperstalentendag een clinic krijgen van professionele keepertrainers met leerzame en uitdagende oefeningen, aangepast aan het niveau van de keepers. Naast de leerzame en uitdagende clinic hebben de keepers ook de mogelijkheid om gescout te worden door scouts van de aanwezige profclubs of natuurlijk door Jonger Oranje zelf.

De keepersscholen waar Jonger Oranje een verbintenis mee heeft gesloten zijn:

  • Keepersschool Edwin Keizer
  • Keepersschool Arjan van der Kaay
  • Challenge Arena van Maurice Bouten
  • Keepersschool Arjan Hoek

Keepersschool Edwin Keizer – Edwin Keizer

Nu Mark van Stipriaan stopt met zijn Keepersworld.nl heeft Jonger Oranje in Keepersschool Edwin Keizer een waardige opvolger gevonden. Bij Edwin Keizer en zijn team wordt samen gewerkt aan jouw ontwikkeling. Keepersschool Edwin Keizer organiseert zijn trainingen bij VV de Blokkers in Blokker. Daar wordt getraind in kleine groepen van 6 keepers. De keepersschool onderscheidt zich door de unieke manier van training. De mix van gericht trainen op vaardigheden en toepassen in spelvormen zorgt ervoor dat de keepers dit sneller in de wedstrijd toepassen.

Website: www.keepersschooledwinkeizer.nl
Regio: Noord-Holland

Keepersschool Van der Kaay – Arjan van der Kaay

Arjan van der Kaay richtte in 2013 zijn eigen Keepersschool Van der Kaay op in Vlaardingen. En met succes! De oud profkeeper (Sparta Rotterdam en ADO Den Haag) werkt met zijn keepersschool op twee locaties in Zuid-Holland, te weten bij FC ’s-Gravenzande en VDL Maassluis. Daarnaast is Arjan werkzaam als keeperstrainer bij de jeugd van Feyenoord waar hij tevens keepersscout is.

Websitewww.keeperschoolvanderkaay.nl
Regio: Zuid-Holland

Van der Kaay

Challenge Arena – Maurice Bouten

Challenge Arena is een professionele sportorganisatie die keeperstrainingen, -clinics, -events en overige specifiek op keepers gerichte sportieve mogelijkheden organiseert. De gepassioneerde eigenaar Maurice Bouten (ex-keeper VVV-Venlo) is tevens jeugdkeeperstrainer van de Venlose club. De Challenge Arena werkt volgens het zelf ontwikkelde ‘Keepers Totaal Concept’ wat is gebaseerd op de drie pijlers: het fysieke, mentale en teamaspect. Maurice en zijn professionele keeperstrainers zullen de Jonger Oranje Talentendagen in het zuiden van het land voor hun rekening nemen.

Website: www.challenge-arena.nl
Regio: Limburg

Challenge Arena

Keepersschool PEAK – Arjan Hoek

Gediplomeerd Goalkeepercoach (UEFA C & B) Arjan Hoek van Keepersschool PEAK Culemborg is sinds 2012 actief als keeperstrainer bij verschillende amateurverenigingen in de regio Midden-Nederland. Via zijn Keepersschool (bij Focus ’07 in Culemborg) en de verenigingen vonden vele keepers de weg omhoog naar BVO’s zoals Ajax, Feyenoord, FC Utrecht, FC Den Bosch, et cetera. Arjan en zijn trouwe trainersteam proberen op uitdagende, creatieve en wedstrijdgerichte manier moderne keepers op te leiden en hun rugzak met keepersvaardigheden goed te vullen. Ook organiseert hij i.s.m. clubs uit de regio meerdere keepersdagen per jaar. Op dit moment is Arjan actief als keeperstrainer bij LRC Leerdam.

Website: www.arjanhoek-goalkeeping.com
Regio: Utrecht