Onze 7 garanties

Alleen Jonger Oranje garandeert de 7 dingen die deelnemers en ouders het allerbelangrijkst vinden. Jonger Oranje vindt het voor een ultieme voetbalbeleving van cruciaal belang om te voldoen aan 7 garanties;

1. Pleziergarantie

Jonger Oranje staat voor 100% pleziergarantie. Bij onze evenementen willen wij iedereen – zowel de kinderen als ouders – een plezierige voetbaldag bezorgen. Dat proberen wij in alles uit te stralen: van coaches tot vrijwilligers in de kantine en van organisatie tot scouts van de profclubs. Iedereen straalt plezier uit!

In tegenstelling tot andere organisaties hebben wij een échte pleziergarantie. Heb je tijdens Jonger Oranje geen plezier? Vertel het ons vóór de pauze (12.00 uur) en je krijgt binnen één werkdag het volledige inschrijfgeld terug.

2. Scoutingsgarantie

Jonger Oranje heeft als enige een unieke samenwerking met profclubs uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie Vrouwen en zelfs Serie A. Je krijgt bij ons dé scoutingsgarantie: je wordt tijdens de Jonger Oranje Talentendag bekeken én beoordeeld door de scouts van de aanwezige profclub(s).

Eredivisie: Kampioen van Nederland, AZ, SC Heerenveen, Sparta Rotterdam en FC Volendam.
Keuken Kampioen Divisie: VVV-Venlo.
Eredivisie Vrouwen: ADO Den Haag, Excelsior en Telstar.
Serie A: Juventus (officiële trainers – geen scouts).

Iedere deelnemer heeft een uniek hesje met eigen kleur en nummer. Dat hesje correspondeert namelijk met de scoutinglijsten die in handen zijn van de profclub(s). Zo weten we zeker dat we niemand over het hoofd zien.

3. Leeftijdsgarantie

Bij Jonger Oranje hoef je niet lid te zijn van een voetbalclub en werken we met leeftijdscategorieën. Op deze manier zijn de deelnemers fysiek aan elkaar gewaagd en hoeft een 7-jarige het niet op te boksen tegen een deelnemer van 12 jaar. Bij onze activiteiten hanteren we daarom strikte leeftijdsgrenzen.

Bijvoorbeeld: in het seizoen 2023/2024 zitten deelnemers uit de geboortejaren 2012 en 2013 in dezelfde categorie. Bij de poule-indelingen houden we er rekening mee dat de kinderen eerlijk verdeeld worden over de velden. Op Veld A speelt iedereen uit eind 2013, op Veld B uit begin 2013 en eind 2012 en op Veld C uit begin 2012. Op deze manier kunnen de scouts goede vergelijkingen maken.

Zit er bij ons dan nooit een deelnemer tussen die buiten de leeftijdscategorie valt of een verkeerde geboortedatum heeft ingevuld? Nou, we weten dat het wel eens voorkomt (soms ook per ongeluk). Als wij hier achter komen, nemen we passende maatregelen.

4. Servicegarantie

Jonger Oranje staat voor supersnelle service! Via (mobiele) telefoon, WhatsApp en/of social media (Facebook en Instagram) staan wij iedereen graag te woord.

We beloven jou dat we binnen kantoortijden (9.00-17.30 uur) via de (mobiele) telefoon direct antwoord geven, via WhatsApp en social media binnen een half uur reageren en anders nemen we nog dezelfde werkdag contact met je op.

Wil je bijvoorbeeld weten hoe je profvoetballer kunt worden? Wil je tips ontvangen om een betere voetballer te worden? Jonger Oranje staat voor je klaar!

5. Ontwikkelingsgarantie

Met regelmaat krijgen wij de vraag of wij verdienen aan een overstap van een deelnemer naar een profclub. Het antwoord: NEE! Bij alles wat Jonger Oranje doet staat de ontwikkeling van de deelnemer centraal. Jonger Oranje heeft geen enkel belang bij het toekomstige traject. Het enige wat wij nastreven is dat spelers en keepers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast supporten we deelnemers met het najagen van hun droom: profvoetballer worden.

Jonger Oranje is het talentenplatform van Nederland! Bij ons krijg je de kans om jezelf te laten zien aan scouts van profclubs. Zodra iemand de overstap maakt naar een profclub zit ons ‘werk’ erop. De betreffende profclub neemt vanaf dan de regie over.

Mooi voorbeeld is Kaj Sierhuis (foto). In 2008 schopte hij het via verschillende voorrondes tot het officiële Jonger Oranje team en verdiende daarna een geweldige overstap naar Ajax. Daar bleef Kaj zich ontwikkelen en inmiddels heeft hij zelfs zijn debuut gemaakt in het betaald voetbal!

6. Vriendengarantie

Een van de pijlers van Jonger Oranje is vriendschap. De meeste deelnemers schrijven zich als individu in. Uit ervaring weten wij dat na afloop van de evenementen van Jonger Oranje kinderen als vrienden afscheid nemen van elkaar. Je moet toch mooi met z’n vieren de hele dag voetballen en proberen het toernooi te winnen!

Wij hebben echter ook de vriendengarantie! Dat betekent dat jij samen met één van jouw vriendjes in het team ingedeeld kan worden. Let op: maximaal twee vriendjes per team, wel kunnen we meerdere vriendjes in dezelfde poule indelen. Hoe? Door ons vóór het versturen van de poule-indelingen een mailtje te sturen naar info@jongeroranje.nl en daarbij aan te geven met wie je in het team wil.

7. Speel-tegen-profclubs garantie

Deelnemers maken tijdens de vier verschillende Jonger Oranje Finals (Herfst/Winter/Lente/Zomer) kans op een uitverkiezing voor het Jonger Oranje team. Dit talententeam speelt één oefenwedstrijd tegen een profclub. Dat heet bij ons de Speel-tegen-profclubs garantie. Jonger Oranje garandeert dat het definitieve team wedstrijden speelt tegen een échte profclub.

De afgelopen seizoenen speelde onze Jonger Oranje teams bijvoorbeeld tegen PSV, AZ AlkmaarADO Den Haag en Sparta Rotterdam, maar ook tegen internationale topclubs als Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, Liverpool en Schalke ’04! Een unieke ervaring waar iedere jonge voetballer van droomt!

Jonger Oranje - Plezier

1. Plezier, daar draait het om!

Jonger Oranje - Scouts

2. Je wordt bekeken door scouts!

3. Voetbal tegen leeftijdsgenootjes!

4. Het team van Jonger Oranje!

5. Ontwikkeling staat centraal!

Jonger Oranje - Vriendschap

6. Maak nieuwe vrienden!

7. Voetbal tegen échte profclubs!