Veelgestelde vragen

Jonger Oranje activiteiten

Talentendagen Spelers: jongens en meiden (alleen spelers)
Talentendagen Keepers: jongens en meiden (alleen keepers)
Talentendagen Meiden: meiden (speelsters en keepsters)
Voorbereidingstrainingen: jongens en meiden (alleen spelers)

Talentendagen Spelers: 34,95 euro
Talentendagen Keepers: 37,95 euro
Talentendagen Meiden: 34,95 euro
Voorbereidingstrainingen: 14,95 euro

De activiteiten van Jonger Oranje vinden door heel Nederland plaats. Bekijk hier de kalender van Jonger Oranje om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn!

Het programma wordt enkele dagen voor aanvang van de Jonger Oranje activiteiten toegestuurd per mail. Je kunt alvast een kijkje nemen op de pagina’s van de activiteiten; Talentendag SpelersTalentendag KeepersTalentendag Meiden of Voorbereidingstraining.

Jonger Oranje Finals

Je krijgt een officiële uitnodiging om mee te doen aan de Jonger Oranje Finals. Per blok strijden de beste spelers en keepers om een plek in het officiële Jonger Oranje team. Met dat team beleef je een unieke ervaring door te spelen tegen een profclub.

We delen het Jonger Oranje seizoen, net als de KNVB doet, op in 4 blokken: een herfst-, winter, lente- en zomerblok. Aan het eind van elk blok organiseren we Jonger Oranje Finals. Al het spektakel vindt plaats bij SV Parkhout in Nieuwegein, Utrecht.

Ja, deelname aan de Jonger Oranje Finals kost 34,95 euro.

Kwalificeer je je niet voor de Finals of het team in een blok, dan kun je gewoon weer meedoen in het volgende blok. Na elk blok start iedereen weer met een schone leiMeer kansen, meer winnaars, meer scoutingsmomenten. Een win-win-win situatie.

Praktische vragen

Kleding waarin je het beste kunt presteren. Tijdens de Jonger Oranje activiteiten maken we onderscheid in teams door middel van hesjes. En vergeet natuurlijk je voetbalschoenen niet.

Er is geen limiet, je mag aan zoveel Jonger Oranje activiteiten meedoen als je wilt!

Ja, je hoeft niet lid te zijn van een voetbalclub om mee te mogen doen.

Het voetbalniveau van de deelnemers is zeer uiteenlopend. Zowel selectiespelers als recreatiespelers doen mee. Iedereen, ongeacht niveau, kan meedoen. Doordat de poules op basis van leeftijd worden ingedeeld, kan iedereen zich verbeteren.

Reserveringen

Mail ons via info@jongeroranje.nl jouw naam en/of een kopie van het betalingsafschrift, dan maken wij het meteen in orde!

Je hebt het recht om je inschrijving tot 14 dagen na de betaling zonder opgave van reden te annuleren, zie de algemene voorwaarden.

Het kan gebeuren dat scholen een andere vakantieperiode hanteren dan het landelijke advies. In de kalender kun je het complete overzicht vinden van alle komende Jonger Oranje activiteiten, wellicht dat je daar wel aan mee kunt doen. Mail dan je voor- en achternaam, geboortedatum en de nieuwe locatie/datum, dan zetten wij de inschrijving kosteloos voor je om.

Stel je vraag

Nog geen antwoord op je vraag? Wij helpen je graag verder!

06 – 418 976 73
Maandag t/m vrijdag
09:00 – 17:30 uur

Mail ons
info@jongeroranje.nl