Voorbereidingstraining – Bereid je optimaal voor op de Jonger Oranje Talentendag

Je wilt op je allerbest verschijnen op de Jonger Oranje Talentendag, jouw droom is namelijk profvoetballer worden. Om je een laatste zetje in de rug te geven organiseren wij in aanloop naar de Jonger Oranje Talentendagen verschillende voorbereidingstrainingen. De Jonger Oranje Voorbereidingstrainingen worden gegeven door professionele en ervaren trainers die exact weten wat er van jou verwacht wordt op de Jonger Oranje Talentendag. Dankzij deze extra techniektraining verschijn je op je best op de Jonger Oranje Talentendag.

Tijdens de Jonger Oranje Voorbereidingstraining krijg je een uitgebreide techniektraining waardoor je optimaal voorbereid aan de Jonger Oranje Talentendag verschijnt. Daarnaast weten de gediplomeerde en ervaren trainers van de door ons gescoute voetbalscholen je ook een aantal tips & tricks mee te geven voor de Jonger Oranje Talentendag. De Jonger Oranje Voorbereidingstraining past geheel binnen de gedachten van Jonger Oranje om jou te helpen in je ontwikkeling en alles uit je talent te halen om uiteindelijk misschien jouw droom te vervullen: profvoetballer worden.

Wat houdt de Jonger Oranje Voorbereidingstraining (JOV) in:

  • Professionele training o.l.v. gediplomeerde trainers van een voetbalschool (door Jonger Oranje gescout)
  • Tips & Tricks voor de Jonger Oranje Talentendag
  • De JOV kost € 14,95 per persoon
  • De JOV is alleen voor spelers
  • De JOV duurt 75 minuten
DatumLocatieMet trainers vanBeschikbaarheidPrijsMeer informatieInschrijvenhf:att:pa_provinciehf:att:pa_met-trainers-vanhf:att:pa_locatie