Spreekbeurt

‘Zo, over twee weken is het jouw beurt om een spreekbeurt te houden!’, vertelt de leraar in de klas terwijl hij naar je wijst. Best spannend! Welk onderwerp ga je kiezen? Natuurlijk kies je iets wat je écht leuk vindt. Voetbal! Of iets wat je nóg leuker vindt. Jonger Oranje! Jonger Oranje helpt graag om jouw spreekbeurt tot een succes te maken.

Jonger Oranje heeft namelijk zijn eigen PowerPoint-presentatie en informatiedocument, speciaal gemaakt voor jou! Daarin staat werkelijk alles wat je hoort te weten. Denk daarbij aan het ontstaan van Jonger Oranje, hoe word je profvoetballer, met wie werkt Jonger Oranje samen en wie zijn via Jonger Oranje nu profvoetballer geworden.

Verder krijg je een mooi spreekbeurtpakket opgestuurd. Daarin zitten flyers om uit te delen, posters om als versiering op te hangen en nog een polsbandje, keycord en pen om jezelf te verkleden als speler van Jonger Oranje.

De afgelopen jaren zijn veel andere kinderen jou voorgegaan. Met trots mailden ze ons het goede resultaat van de spreekbeurt en dat is natuurlijk een mooie vermelding waard op onze website. Sta jij er binnenkort ook bij?

Wall of Fame:

Niels Guliker – 8,5
Monica Derks – Goed
Colin Lokhorst – Goed
Kyan Buding (foto) – Goed
Jurjen Zijlstra – 10
Ziggy Soederhuizen – 9
Salaheddine – Goed