TalentScan

Jouw TalentScan-profiel geeft inzicht in jouw kwaliteiten en verbeterpunten als voetballer. Met de TalentScan kun je nóg gerichter werken aan je ontwikkeling. Het unieke aan de TalentScan is de gezamenlijke ontwikkeling met wetenschappers én scouts (zowel prof- als amateurscouts).

MORRIS

De TalentScan bestaat uit 2 onderdelen:

1. Self Assessment (gratis!)

 •  Onze scouts zijn benieuwd naar jou als voetballer en jouw gedachte over voetbal. Hoeveel uur train je per week? Op welke positie speel je? De scouts willen alles op het gebied van voetbal van je weten.
 •  Met onze Self Assessment (vragenlijst) kun je na het invullen exact zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook zien wat jouw verbeterpunten zijn. Zo kun je je dus optimaal blijven ontwikkelen om een nóg betere speler te worden.

Ga naar www.talentscan.nu, creëer jouw voetbalprofiel en zet stappen in je carrière!

2. Beoordelingen door Jonger Oranje-scouts tijdens Talentendagen

Wil je ook je vaardigheden laten beoordelen op het voetbalveld? Upgrade dan voor slechts €9,95 naar een PRO-account en je wordt tijdens een Jonger Oranje Talentendag beoordeeld door onze scouts op je Technische, Tactische, Mentale of Fysieke vaardigheden.

Na afloop van de JO Talentendag wordt jouw spelersrapport toegevoegd aan jouw TalentScan-profiel en kun je direct beginnen met een plan om jezelf te verbeteren!

Elke JO Talentendag wordt er 1 van de vier aspecten beoordeeld, zie onderaan deze pagina wanneer welk aspect centraal staat.

Bekijken de profscouts de resultaten van de TalentScan?
De scouts krijgen de scores van de online vragenlijst onder ogen, de TalentScan helpt om een completer profiel van jou als voetballer onder de aandacht van de scouts te brengen.

"Als wij geïnteresseerd zijn in een speler vragen wij Jonger Oranje altijd om meer (contact)gegevens en zijn scores bij TalentScan. Vervolgens bepalen we of we hem nader gaan bekijken of benaderen voor een stage."

Hoe schrijf ik me in voor TalentScan?
Je krijgt van ons een aantal mails voorafgaand aan de Jonger Oranje Talentendag. Daarin wordt uitgelegd hoe je kunt inschrijven voor de TalentScan.

Wanneer staat welk aspect centraal?
In elke vakantie wordt een ander aspect beoordeeld. Hieronder zie je schematisch het overzicht.

HERFSTVAKANTIE: TACTIEK (o.a. spelinzicht, creativiteit en flair)
KERSTVAKANTIE
: TECHNIEK (o.a. balaanname, tweebenigheid en schieten)
VOORJAARSVAKANTIE: MENTAAL (o.a. teamwork, communicatie en leiderschap)
MEIVAKANTIE: FYSIEK (o.a. duelkracht, sprintsnelheid en wendbaarheid)

Jonger Oranje Held

  SPREEKBEURTPAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4