Woensdag 11 december stond voor Jonger Oranje O11 een prachtig affiche op het programma. Het talententeam ging namelijk op bezoek bij de leeftijdsgenootjes van ADO Den Haag. Op jeugdcomplex De Aftrap werden Twin Games gespeeld en daarin maakte Jonger Oranje een ijzersterke indruk. Dat leverde naast schitterende doelpunten ook nog eens complimenten van de ADO-trainers én applaus van het publiek op. Een prachtige en unieke ervaring om niet snel te vergeten.

Jonger Oranje O11 is een bijzonder talentvolle lichting en dat werd op deze woensdagavond nogmaals duidelijk. Verdeeld over twee teams werd stipt om 17.00 uur afgetrapt tegen de mooie volksclub ADO Den Haag. Vanaf het eerste moment was direct duidelijk dat alle teams aan elkaar gewaagd waren. Jonger Oranje keek vanaf het begin rustig de kat uit de boom, terwijl ADO direct de aanval wilde zoeken. Trainers Sven van de Voorde en Thijs Wijnands zagen daarna dat de zenuwen plaats hadden gemaakt voor spelvreugde. De spelers van Jonger Oranje begonnen elkaar steeds beter te vinden en de eerste doelpunten hingen in de lucht.

Na ongeveer 10 minuten was het gelukkig zover en was het eerste juichmoment daar. Daarna bleef Jonger Oranje verzorgd combineren en ook de keepers coachte fanatiek mee vanuit het doel. Verdedigend stond het als een huis. Ook voor ADO was het een leerzame avond, want ze kregen behoorlijk wat (fysieke) weerstand van onze jongens. Na 4x een kwartier voetballen klonk het laatste fluitsignaal en werden sportief de handjes geschud. Daarna werd nog een gezamenlijke foto genomen als herinnering aan dit voetbalavontuur. ADO, bedankt voor de leuke Twin Games en gastvrijheid!

“WIL JE OOK ZO’N GAVE ERVARING MEEMAKEN? DOE DAN MEE AAN EEN JONGER ORANJE TALENTENDAG!”