Op dinsdag 13 januari kwamen wij een wel heel bijzonder interview tegen in de Volkskrant. Een grote foto – met veel spullen van FC Groningen, prachtige voetbalprijzen op de kast en krantenknipsels aan de muur – trok onze aandacht. Het interview gaat over Roy Leicester (8), hij heeft een droom: “Ik ben goed in voetbal en ik wil later profvoetballer worden”.

Een droom die wij vroeger ook hadden. Wat ons niet lukte moet voor Roy wel haalbaar zijn. Bij SV Bedum in de E2 laat hij op dit moment zijn voetbalskills zien en traint al twee keer per week, soms zelfs drie keer. Roy weet precies hoe zijn leven er over tien jaar uit ziet: “Dan ben ik profvoetballer bij FC Groningen. Ik wil daarna bij Real Madrid en FC Barcelona spelen en hoop te eindigen bij Chelsea”. Wij willen hem graag deze kans bieden en hopen met hem in contact te kunnen komen.

Bij Jonger Oranje wordt jonge voetballers de kans geboden om hun talent te laten zien aan profclubs. Wij willen Roy graag helpen om zijn droom te verwezenlijken en hopen daarom in contact met hem te komen. Ken jij Roy? Of (één van) zijn ouders? Neem dan s.v.p. contact op via info@jongeroranje.nl. Alvast bedankt!

Het hele interview met Roy kun je lezen op facebook.com/jongeroranje.