Wat een voetbalfeest was het tijdens de meivakantie! Duizenden deelnemers hebben meegedaan aan één of meerdere activiteiten, zoals de Jonger Oranje Talentendagen, JO Masterclass met Juventus en Besiktas en de eerste JO Tennistalentendag. Het weer werkte niet altijd mee, maar dat drukte zeker niet de pret voor de duizenden deelnemers. Nu is het tijd om ons klaar te maken voor de Jonger Oranje Meisjes Talentendag met de ADO Den Haag Vrouwen en de JO Finals.

Op maandag begonnen we met de eerste JO Masterclass ooit met de Turkse topclub Besiktas. Speciaal overgevlogen uit Turkije gaven de trainers waanzinnig leerzame en leuke oefeningen. Terwijl de Turkse trainers nog niet weg waren, landden de trainers van Juventus op Schiphol. Zij hebben drie JO Masterclasses geven en dat is zoals elk seizoen weer een succes gebleken. Interassante trainingsmethoden kwamen aan bod en een overheerlijke Italiaanse lunch gaat er natuurlijk ook goed in.

De eerste Jonger Oranje Tennistalentendag was een groot succes! Op het terrein van KLTV in Krommenie kregen de tennistalentjes superleuke trainingen, werd er veel gelachen en kreeg iedereen een prachtig certificaat. De vier Jonger Oranje Talentendag stonden ook weer bol van het plezier en talent. Kids die voetballen alsof ze al jaren de beste vriendjes zijn en dat allemaal onder het oog van profscouts.
Alle foto’s van de activiteiten staan inmiddels online op facebook.com/jongeroranje.