Woensdag 7 oktober hebben Jonger Oranje O9 en O11 geoefend tegen Sparta Rotterdam. Op het prachtige Sportcomplex Nieuw Terbregge mochten de jongste talenten als eerste laten zien waarom zij het tot Jonger Oranje hebben geschopt. Daarna was het de beurt aan O11, dat voor het eerst met elkaar speelde.

Tegen PSV liet O9 (foto boven) al zien over veel voetbalkwaliteit te beschikken en ook in Rotterdam speelde het zevental heel goed. In de eerste helft hield Rein Schalk zijn doel schoon, maar werd er helaas ook niet gescoord. Na de pauze draaide het beeld liep O9 via goede aanvallen naar een 0-4 overwinning. Zo hield Coen Klokkenburg dus ook keurig de nul, met uiteraard ook complimenten voor al het verdedigend werk. Een resultaat om trots op te zijn.

Terwijl O9 nog even op de foto ging met de talenten van Sparta, liep O11 (foto onder) zich warm. Onder leiding van coaches Dennis Kloosterman en Cayro Blank werd na 2 x 30 minuten een prachtige 5-7 zichtbaar op het scorebord. Groot compliment naar alle spelers en keepers, want met een 5-2 achterstand nog zo terug komen is heel knap.