Woensdagmiddag speelden twee Jonger Oranje teams een interland tegen de Jonge Duivels, de Belgische variant. Bij FC Engelen in Den Bosch werden het sportieve, spannende en vermakelijke ‘burenruzies’. Dat is goed te zien op de foto’s!

De interland tussen de twee jongste ploegen werd een zeer gelijkopgaande strijd. Onder het genot van een heerlijk zonnetje was het uiteindelijk Jonge Duivels dat aan het langste eind trok. De eindstand was 6-4 in het voordeel van de Belgische talenten.

Op de andere helft van het veld was het de beurt aan de twee oudere ploegen om te laten zien waarom zij in Jonger Oranje en Jonge Duivels hoorden. In het begin hield de Belgische ploeg zich prima staande, maar Jonger Oranje bleek net een maatje te groot. Na afloop kwam de eindstand van 7-2 op het scorebord te staan.

Alle vier de ploegen mogen terugkijken op een zeer geslaagde editie van Jonger Oranje versus Jonge Duivels! FC Engelen ontzettend bedankt voor de gastvrijheid. Meer foto’s kun je bekijken op www.facebook.com/jongeroranje