Giulio van Tongeren (14) is het volgende talent van Jonger Oranje dat doorstroomt naar een profclub. De talentvolle keeper speelt komend seizoen zijn wedstrijden onder de lat bij Almere City FC. Na zijn uitverkiezing voor Jonger Oranje Onder 15 komt een volgende droom uit voor Giulio.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij Fortuna Wormerveer blonk Giulio in positieve zin uit. De aanwezige scouts selecteerden de voormalig doelman van Kolping Boys voor de Jonger Oranje Regioselectie Zaanstad. Tijdens de Jonger Oranje Finals mocht hij zich meten met andere talentvolle keepers uit het hele land. Daar onderscheidde Giulio zich met katachtige reddingen en zijn positieve manier van coachen. Ook nu waren de scouts onder de indruk en selecteerden hem als keeper voor Jonger Oranje O15.

“Bij Jonger Oranje heb ik geleerd dat ik echt met plezier kan voetballen!”, vertelt Giulio ons in een reactie. “Het leukste aan de dag vond ik dat andere spelers na afloop kwamen vertellen dat ik heel goed had gekeept. Ik zou iedereen aanraden om mee te doen met Jonger Oranje, je ontwikkelt jezelf optimaal door met leuke activiteiten mee te doen en je kunt jezelf natuurlijk laten zien bij profclubs!’’

“WIL JIJ NET ALS GIULIO IN JONGER ORANJE KOMEN EN GESCOUT WORDEN? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!”