Thomas Heijnen straalt van geluk bij FC Volendam

Het Andere Oranje, zo luidt de bijnaam van FC Volendam. Net als Jonger Oranje speelt de Keuken Kampioen Divisie club in prachtige oranje shirts. Voor Thomas Heijnen vertrouwde kleuren. De twaalfjarige inwoner van Assendelft schopte het tot de definitieve selectie van Jonger Oranje en mag zich vanaf dit seizoen speler van FC Volendam O13 noemen. "Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan aan Jonger Oranje!"

Thomas Heijnen

Wat vond je van de Jonger Oranje Talentendag?

"Ik vond het heel leuk om mee te doen aan de Jonger Oranje Talentendag! We begonnen eerst met warmlopen en daarna gingen we lekker de hele dag partijtjes spelen. Dat vond ik het leukst. Toen we klaar waren met het partijtje werden de namen genoemd van diegene die waren geselecteerd voor een Jonger Oranje Regioselectie."

Wat ging er door je heen toen je naam werd genoemd?

"Toen ik mijn naam hoorde was ik blij en heel trots!"

Hoe heb je de Jonger Oranje Finals ervaren?

"Ik ging voor de Jonger Oranje Finals heel veel trainen, want ik wilde het goed doen. In de finale scoorde ik met een omhaal! Aan het eind van de dag ging Kaj Sierhuis (voormalig Jonger Oranje-speler, nu FC Groningen, red.) de namen oproepen van de geselecteerden voor het officiële Jonger Oranje team. 'Nummer 4, Thomas Heijnen'. Ik was zo trots op mezelf!"

"Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan bij Jonger Oranje, want hierdoor ben ik uitgekomen bij FC Volendam O13. Ik wil iedereen bedanken bij Jonger Oranje, de scouts, vrijwilligers en Kaj Sierhuis."

Heb je nog tips voor iedereen die nu deel gaat nemen aan een Jonger Oranje Talentendag?

"Jazeker. Houd altijd plezier in het voetballen, doe altijd je best en laat zien wat je goed kan. Stel je voor, dat je niet wordt gekozen, geef dan niet op en ga door met trainen. Ik zeg altijd: waar een wil is, is ook een weg. En die weg zal ik gaan bereiken..."

"WIL JE NET ALS THOMAS JOUW VOETBALDROOM WAARMAKEN? MELD JE DAN HIER AAN!"

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4