Junaja nieuwe opleidingspartner Jonger Oranje

Jonger Oranje heeft met Junaja een nieuwe opleidingspartner toegevoegd aan zijn netwerk. Junaja gaat Jonger Oranje ondersteunen bij het organiseren van activiteiten in de kop van Noord-Holland.

Jo -x -junaja

De activiteiten zijn gericht op het verder ontwikkelen van jonge voetballers en zullen georganiseerd worden naast de ‘normale’ trainingen bij de voetbalvereniging. Door middel van deze activiteiten willen Jonger Oranje en Junaja kinderen in de Noordkop zoveel mogelijk extra voetbaluren bieden.

Binnen Jonger Oranje wordt enorm uitgekeken naar deze samenwerking: “Junaja is een aansprekende voetbalschool in Noord-Holland met een duidelijke visie", vertelt Rick van de Kraats, hoofd opleidingen van Jonger Oranje. "Daar willen wij als Jonger Oranje graag mee samenwerken, om samen meer jonge voetballers uit Den Helder, Schagen en omstreken te helpen bij hun ontwikkeling."

Stanley van Kesteren, oprichter en eigenaar van Junaja, over zijn werkwijze: "Bij Junaja trainen we in kleine groepen waarbij elk individu genoeg aandacht krijgt. Tijdens de trainingen wordt getraind op motorische vaardigheden en functionele voetbaltechnieken, zowel aanvallend als verdedigend.” Stanley is blij met de samenwerking. “Junaja wil talenten uit de Noordkop een kans geven om in beeld te komen bij betaald voetbalorganisaties. Door de samenwerking met Jonger Oranje vergroten we ons bereik en krijgen meer talenten deze kans."

Binnenkort wordt de eerste activiteit in samenwerking met Junaja bekendgemaakt. Jonger Oranje hoopt daarnaast in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4